Inspiration guide 2016/2017

Dit jaar zijn we weer meer dan ooit geïnspireerd door onze consument. Zij hebben ons uitgenodigd in huis en hun ideeën en gedachten met ons gedeeld. Dankzij deze persoonlijke betrokkenheid hebben wij onze collectie en kleurentaal verder kunnen optimaliseren.

Met 52 jaar ervaring in kunststof potterie en veel kennis over de consument van nu maken we het verschil in de markt. Laten we deze kennis gebruiken om samen met uw organisatie en retail kennis een mooi resultaat neer te zetten.

Wij helpen u graag met het maken van de juiste assortiment keuze. De grote elho collectie biedt voor ieder wat wils, zodat u de consument kan verrassen met producten uit de basiscollectie of een van onze nieuwste innovaties. Laten we ook dit jaar weer samen de uitdaging aangaan met behulp van de nieuwe inspiration guide. Een boek met veel trots en plezier gemaakt speciaal voor onze klanten. Let’s start the refreshment!

Als consument kunnen we je de elho Inspiration Guide helaas niet toesturen, maar neem gerust een kijkje in het online exemplaar hierboven.

Vraag hier jouw b2b Inspiration Guide aan!

* verplicht veld