Elho producten en innovaties

Kunststof, innovatie en plezier; dit zijn de belangrijkste grondstoffen waarmee elho, samen met jou, onze klant, al ruim vijftig jaar succesvol is. We begonnen in 1964 en onze motivatie is sindsdien niet veranderd. We blijven de elho producten vernieuwen en innoveren. We blijven nog altijd verrassen.


Innovaties van 2017

Dit jaar staat het thema ‘refresh’ centraal. Van het verfrissen van de collectie, de kleuren tot aan de winkelvloer. Ontdek de nieuwe collectie gieters & sprayers, de verrassende innovaties en de frisse kleuren combinaties. Benieuwd? Bekijk de online inspiration guide


Kunststof, het geheim van ons succes

Één van de geheimen van ons succes is onze focus op kunststof. Specifieker: we ontwerpen en maken elho producten waarbij kunststof het best tot zijn recht komt. Onze potten zijn makkelijk herkenbaar en een genot om naar te kijken.

Dan hebben we het nog niet eens gehad over de specifieke voordelen van kunststof:

  • lichtgewicht
  • onbreekbaar
  • UV-bestendig
  • vorstbestendig 

We doen er nog een schepje bovenop met onze revolutionaire kleurpigmenten. Daardoor blijven onze elho producten langer kleurecht.


100% dutch design

Ons elho design team

We zijn trots om ons elho design team aan je voor te kunnen stellen. Het zijn stuk voor stuk Nederlandse ontwerpers met verschillende achtergronden, inspiratie, educatie en stijlen. Ze zijn er op gebrand om je ieder jaar te verrassen met de beste innovaties. Vraag niet hoe ze het doen, maar geniet van de resultaten van hun creativiteit.

wild ideas, sleek designs