Elho concept

Het succes van Elho rust op vijf pijlers. We bieden meer specialisme. We leveren meer innovaties in een breed assortiment. We bieden meer betrouwbaarheid. We leveren meer ondersteuning aan marketing en we bieden meer duurzaamheid. We doen dat voor onze klanten, voor de klanten van onze klanten en – voor wat betreft duurzaamheid – voor de wereld om ons heen.

We bieden u en uw klanten meer

Het succes van elho rust op 5 pijlers

 

- Meer specialisme

- Meer innovaties

- Meer betrouwbaarheid 

- Meer marketing ondersteuning

- Meer duurzaamheid

 

 

More, more, more

Meer specialisme

Wij kennen de markt als geen ander

 

De absolute specialist Elho concentreert zich voor 100% op kunststof potterie en aanverwante artikelen.

Alles in eigen hand Elho garandeert perfecte kwaliteit door beheersing van de totale supply chain.

Optimale marktkennis Meer dan 4.000 winkels in de hele wereld!

Succes gegarandeerd Elho’s specialisme staat al ruim 50 jaar voor expertise en continuïteit.


Meer innovaties

Wij blijven u en uw klanten verbazen met nieuwe innovaties

 

Compleet assortiment Elho biedt optimale omzetmogelijkheden door een breed assortiment van standaard en innovatieve producten.

Altijd een dynamisch assortiment Elho biedt je ieder jaar minimaal 45 innovaties. Zo houden wij je assortiment dynamisch en interessant voor jou en je klant.

Altijd de laatste kleuren Elho is de trendsetter op het gebied van kleuren.

Efficiënt en doelmatig inkopen Je hebt slechts één leverancier nodig voor je gehele assortiment.

we love to innovate

Meer betrouwbaarheid

Wij zijn een leverancier waar u op kunt bouwen

 

Optimale leveringszekerheid Elho garandeert je een leveringsgraad van minimaal 98% en een minimale beschikbaarheid van de voorraad van 99%.

Strenge kwaliteitscontrole Dankzij onze strenge kwaliteitscontrole leveren wij compleet en foutloos. Het aantal gemelde fouten op basis van het aantal orderregels is minder dan 0,3%!

Geen lege schappen Dankzij onze snelle levertijd van maximaal 5 werkdagen in heel Europa zijn lege schappen onnodig. Zo garandeert elho optimale omzetmogelijkheden voor jouw bedrijf.

Uw magazijn is ons magazijn Door onze betrouwbaarheid hoef je geen magazijnvoorraden meer aan te houden. Dit levert je aanzienlijke ruimtebesparingen op en een optimaal rendement op je geïnvesteerd vermogen.


Meer marketing ondersteuning

De beste ondersteuning om jouw klant te inspireren

 

Aantrekkelijke producten en communicatie Elho biedt je niet alleen aantrekkelijke producten, maar ook effectieve marketingcommunicatie. Dit houdt in: aantrekkelijke labels, inspirerende boekjes en fantastische verpakkingen. Allemaal voorzien van het elho merk.

Optimale schappen We helpen je om onze producten op het schap te plaatsen. Aantrekkelijk, efficiënt en effectief, met aantrekkelijke promotiematerialen om de consument te verleiden.

Aantrekkelijke presentaties Om impulsaankopen te stimuleren bieden wij een uitgebreid aanbod van displays en permanente stands als aanvulling op de schappen.

Consumenten thuis inspireren Elho’s inspiratie houdt niet op in de winkel. Je ziet ons in bladen, op televisie en internet. We zoeken de pers op en de pers ons. Wees dus niet verbaasd als consumenten komen en naar onze producten vragen.

Inspireer uw klant

Meer duurzaamheid

Wij willen de meest duurzame onderneming in de markt zijn

 

We hergebruiken kunststof Waarom zouden we nieuw kunststof maken als we oud kunststof kunnen hergebruiken? 40% van onze potten bestaat uit hergebruikt kunststof. Dat percentage blijft elk jaar groeien.

We besparen energie Door gebruik te maken van natuurlijke bronnen zoals daglicht, buitenlucht en onze eigen windmolen (2016) besparen we volop energie. We investeerden ook in energiebesparende hybride productiemachines.

Onze verpakkingen zijn slim We verpakken zo slim mogelijk. We gebruiken hergebruikte en lichtere zakken. Zelfs 60% van ons karton is gemaakt van hergebruikt materiaal en is 100% recyclebaar.

We gaan verder Onze prestaties op het gebied van duurzaamheid zijn in 2016 beter dan in 2015. En in 2017 zijn ze nog beter. Beloofd.


Overtuigd van ons concept?

Bel of email ons voor meer informatie en een afspraak:

Telefoon: +31 (0) 13 515 78 00

Of gebruik ons contact formulier

Bel +31 (0) 13 515 78 00