Sales

 • Benjamin Schömig account manager Germany

  "Tijd besteden met familie en vrienden, snowboarden, fitness"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom ga je met plezier naar je werk?"

  Werken voor elho betekent voor mij samenwerken met een geweldig team in een innovatieve organisatie. Ik hou ervan mijn klanten te inspireren met ons mooie assortiment en nieuwe klanten te overtuigen van ons succesvolle concept. Deze passie duurt nu al 6 jaar en er is nog geen einde in zicht.

 • Casper van de Sand account manager Benelux

  "Zon, zee, watersport, gezelligheid, muziek, hardlopen, optimist, genieten dus!"

  Persoonlijke vraag:

  "Wat geeft jou de grootste voldoening om met de klanten van Elho samen te werken?"

  De grootste voldoening krijg ik als ik klantbezoeken ga doen en ze mag adviseren over het beste assortiment en trends in een bepaalde periode! Omdat ik veel klanten bezoek word ik iedere dag geïnspireerd en verrast van wat er allemaal mogelijk is met onze fantastische producten. Verder vind ik het ook super om mijn klanten uit te nodigen op onze experience floor, waar ik ze kennis kan laten maken met alle innovaties voor het nieuwe verkoop seizoen.

 • Younes Tounssi sales representative Belgium

  passie voor jetskien, voetbal, familie

   Welke kernwoorden hebben jij en elho gemeen? 

  Jong en dynamiek zijn de kernwoorden die ik en elho gemeen hebben. Elke dag wil ik ook groeien met elho zoals alle bloemen in onze bloempotten. 

 • Cristophe Huet sales representative France area Nord-West

  "paardrijden, tuin, decoratie zowel voor binnen als buiten, gelukkige moment delen met familie"

  Persoonlijke vraag:

  "Hoe zorg je ervoor dat alle klanten ons een 10 voor klanttevredenheid geven?"

  Door actief naar de klant te luisteren.

 • Franck Béthune sales representative Ile de France

  Ju-jitsu, french gastronomy, gun’s and roses, diving, beekeeping.

   

  Why do you go with pleasure to work?

   

  My pleasure is to advise the right products to give the customer the feeling he had made some good deal with me.

 • Edgar Wellmann sales manager Middle Europe

  "Familie, tennis, voetbal, joggen, paragliding, motor rijden, bezoeken van nieuwe landen (vooral die met een hoop zon), ontmoeten van nieuwe en interessante mensen"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom ga je met plezier naar je werk?"

  Al ruim 10 jaar ben ik blij onderdeel te zijn van het fantastische elho team en ik geniet er elke dag van om nieuwe klanten te overtuigen van het succesvolle elho concept!

 • Gary Fisher sales representative United Kingdom

  "Familie man, muziek, auto's, voetbal, motorrijden, fun, liefhebben, enthousisast"

  Persoonlijke vraag:

  "Welk product van elho springt er volgens jou uit en waarom?"

  De Pure en Urban Loft collectie! Omdat het een tijdloos design is dat heel mooi gemaakt en afgewerkt is. Deze collectie zal elke tuin en elk huis verbeteren. En omdat ze er in veel mooie kleuren zijn, zelfs met lampen erin, zijn er oneinding veel mogelijkheden om ze te gebruiken. 

 • Gregory Forest account manager France area Nord-East

  "Fietsen, U2, klusjesman, reizen, natuur landschappen"

  Persoonlijke vraag:

   "Hoe zorg je er voor dat onze klanten ons altijd een 10 geven voor klant vriendelijkheid?"

  Ik probeer altijd zoveel mogelijk mijn best te doen om klanten tevreden te maken. Dit doe ik door hen te adviseren en alle informatie te geven die ik heb, zodat we een probleem kunnen oplossen of dat een winkel de verkoop kunnen uitbreiden door een verkoopstrategie te volgen.

 • Howard Scott sales manager United Kingdom

  "Familie, reizen, mountain biken, voetbal, Leeds UTD, restaurands bezoeken, fanatieke shopper"

  Persoonlijke vraag:

  "Hoe ervaar je de werksfeer bij elho?"

  Elho is een dynamisch, snel veranderend, zeer aangenaam bedrijf om voor te werken. Er is een leuke en open cultuur binnen de organisatie waardoor je je direct welkom voelt. De collega's zijn vriendelijke en het hoofdkantoor is altijd open en klaar om zaken te doen. Het bedrijf heeft echt een familie gevoel.

 • Ilse van Liempd account manager Benelux

  Ik ben nu 5 jaar werkzaam bij Elho als vertegenwoordigster. Elho is een bedrijf wat mij enorm inspireert en ik kan er enorm veel creativiteit in kwijt, dat motiveert mij steeds weer om er dat uit te halen wat erin zit. Elke keer weer is het een uitdaging om een klant tevreden te stellen en eventueel nieuwe klanten te werven.

 • Jasmin Weyn sales representative Belgium

  “Optimist, vrienden, lekker eten, jazz, design, het zwarte woud, gezelligheid”

  Persoonlijke vraag:

  "Wat geeft jou de grootste voldoening om met de klanten van elho samen te werken?"

  Om de klant bij de staan met raad en daad. Telkens met een vernieuwd gamma. Interessante tips te kunnen geven en bij elk obstakel met een snelle oplossing er zijn. Om een kleurrijk assortiment in de winkels te zien en op het einde van de dag een gelukkige klant te hebben met een top product in zijn winkel.. dat is voor mij de grootste voldoening.

 • Jeroen Sauren sales manager USA & Canada

  "Brede interesse, plezier maken, hard werken, gezelligheid, thuis, vrienden, sport, inspiratie, wereld, koken"

  Persoonlijke vraag:

  "Wat is het leukste om met klanten van allerlei verschillende nationaliteiten samen te werken?"

  Het vertalen van het succesvolle elho concept naar andere landen en culturen is een enorme uitdaging waar wij bij export elke dag mee bezig zijn. Met de juiste argumenten de nieuwe klanten overtuigen en dan het concept zichzelf laten bewijzen is het mooiste wat er is. Ik zeg wel eens dat wij geen bloempotten verkopen maar geniet-momenten voor binnen, buiten op het balkon, in de tuin, in de stad, overal en ieder jaar weer met verrassende nieuwe producten en kleuren. Dit is wat al die verschillende nationaliteiten samen brengt; overal ter wereld hebben ze deze geniet-momenten en wij proberen daar zo goed mogelijk in te voorzien. Het begint hier ’s morgens al in Australië en China en ’s avonds eindigen we in Chili en de Verenigde Staten en dan naar huis voor de stamppot boerenkool.

 • Joachim Winkler sales manager Germany/Middle Europe

  "Actieve sporten, handbal, goed eten en koken, snelle rijder, grote liefhebben voor Frankrijk"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom voel je je prettig bij elho?"

  Ik hou van middelgrote bedrijven met een sterk internationaal merk en actieve eigenaren met veel enthousiasme - dit is precies wat ik ontdekte bij elho. Ik ben trots op het team, de producten en de concepten, waardoor het veel makkelijker maakt voor een verkoper om dit te communiceren naar onze internationale klanten. Ik hou van de kracht, de snelheid en de 'speciale' stijl van elho, daardoor voelt ik me prettig.

 • Louise Cross sales representative United Kingdom

  "impulsief, atletisch, outgoing, probleem oplosser, marathon loper, snelle prater, shopaholic"

  Persoonlijke vraag:

  "Welk product van elho springt er wat jou betreft uit en waarom?"

  Als ik naar de elho productgroepen kijk springt Loft er wat mij betreft uit. Het geeft de klant een unieke moderne pot en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten zodat ze in elke tuin passen.

 • Margriet Maneschijn sales representative Benelux

  “ Reizen, waterpolo, wielrennen, enjoy festivals en theater”

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom ga je met plezier naar je werk?"

  De veelzijdigheid van het werk, leuke collega’s, diversiteit aan producten, Elho in de media. Pluk de dag - Carpe diem!

 • Niek Ruland junior account manager

  "Hardlopen, radio-dj, Zuid-Amerika, Español, energie, ontdekken, doorzetten, winnen"

   Persoonlijke vraag:

  "Waar ben je trots op bij elho?"

  Een e-mail uit Zuid-Afrika, een foto van een winkelpresentatie in Chili en een telefoontje uit Dubai. Dagelijks zijn wij met het team bezig om het succesvolle elho concept over de hele wereld uit te rollen. Met een enthousiast team op de exportafdeling overtuigen wij met zoveel mogelijk inspiratie, passie en beleving mensen over de hele wereld van onze producten. Als onze partner uit bijvoorbeeld Colombia vervolgens laat weten dat onze producten erg succesvol zijn, geeft dat een kick. Trots op wederom een geslaagde introductie en een bijdrage te leveren aan het succes van elho!

 • Philip Noten sales manager Southern Europe and Non-EU Countries

  "Familie, sport , dieren, WOII , Azie"

  Persoonlijke vraag:

  "Waar ben je trots op bij elho?"

  Wat mooi om als puur Nederlands bedrijf onze prachtige producten aan de man te brengen in China , Zuid-Korea, Japan, Australie etc. Het is erg gaaf om te zien dat ons unieke concept overal succes heeft en we er met onze potten ervoor zorgen dat mensen extra genieten van het leven.

  Let’s go for the rest of the world!

 • Philippe Pette sales manager France

  Als manager is het voor mij elke dag weer een uitdaging om voor elho te werken en het bedrijf te vertegenwoordigen op de Franse markt. Onze positie als marktleider op de Europese markt, onze innovaties, marketingtools, service en beleid gericht op ecologisch meer verantwoorde producten, vormen voor onze klanten de sleutel van succes. De aanstelling van exclusieve verkopers zal onze verdere ontwikkeling consolideren, maar vooral onze klanten meer aan ons binden. 

 • Rainer Hampel sales manager Germany

  "Family, jiu jitsu, tennis, (water) skiing, fitness, paragliding, motor cycling, visit new countries, meeting new and interesting people"

  Persoonlijke vraag:

  "Where are you proud of at elho?"

  For more than 11 years I am happy to be a member of the fantastic ELHO team and I enjoy every day to convince new customers of the successful ELHO concept!

 • René van Beekum sales manager Benelux

  Bij elho werken is leuk elk seizoen komen we met nieuwe artikelen en kleuren zodat je de clienten altijd wat nieuws hebt te vertellen, vaak is het verrassend, het is ook een mooi bedrijf om voor te werken, geen dag is hetzelfde en het is ook leuk om te zien hoe we groeien en dat we inmiddels aan ruim honderd mensen werk bieden. Kortom een dynamisch bedrijf en helemaal leuk is dat de klanten van onze clienten onze producten graag in huis en in de tuin plaatsen. Verkopen bij Elho is gewoon top om te doen!

 • Sophie Malvaud account manager France area South

  "Dynamisch, autonoom, organiseren, uitdaging, ambitieus, vrijwilliger, team spirit, rennen, klimmen, skiën, duiken"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom ga je met plezier naar je werk?"

  Elke dag heb ik plezier in het werk met als doel om de tevredenheid van mijn klanten te bereiken. Elho is een dynamisch, internationaal bedrijf met een open geest dat elk jaar vele nieuwe vormen, kleuren en ook concepten aanbiedt om hogere winstgevendheid te bereiken.

  Wat ik leuk vind is om onze klanten een scala aan structuur binnen / buiten aan te bieden en alle presentaties te maken die onze klanten laten dromen en zo mijn klanten blij te maken.

 • Sophie Viane sales representative France area Nord

  "Generalist, reizen, sport zoals skiën of hardlopen, vrienden, familie, culinaire kunst, oenologie, nieuwe trend over de wereld"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom voel je je comfortabel bij Elho?"

  Elho is een dynamisch bedrijf waar het erg prettig is om te werken. Veel dingen worden georganiseerd om teamspirit te creëren. Seizoenen zijn verschillend, het bedrijf evolueert voortdurend, innovatie is de kern van het begrip "elho". Het is een bedrijf dat leeft! Het is door dit alles dat je je goed voelt bij Elho.

 • Tabe Vrieswijk sales manager North and North-East Europe
 • Mischa van der Linden Assistant project manager sales

  "Gezin & familie, sporten, vrienden, genieten van het leven, lekker eten & borrelen, loyaal, creatief"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom ga je met plezier naar je werk?"

  Ik ervaar het als een feestje om in zo’n mooie omgeving te mogen werken, een “open en licht” pand, mooie foto’s aan de muur en een geweldige “experience floor”. Iedere ruimte is gevuld met prachtige elho producten en mooie planten, wisselend per seizoen en thema. Overal zie je dezelfde “happy” en frisse uitstraling, daar word je vanzelf vrolijk van.  Ook de hele club vriendelijke en enthousiaste collega’s versterken dit gevoel.

   Het is heerlijk om te werken in een gezond en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar verbeteringen op elk gebied, dat brengt een fijne dynamiek en prettige energie met zich mee. 

 • Thomas Schubert sales representative Germany

  "Sportief, huiselijk, genieten van het leven, ijverig, voetbal, sociaal, leuke muziek, ben zelfs een kleine DJ"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom ga je met plezier naar je werk?"

  Mijn werkplek is zeker. Samen zijn wij een grote familie. Er komen ieder jaar nieuwe klanten bij dus heb je iedere keer nieuwe opdrachten. Het is mooi tevreden klanten te zien. Al de nieuwe innovaties iedere jaar zijn ongelofelijk. Het is leuk een deel van de groei van de bedrijf te zijn.

 • Tobias Last sales representative Germany

  "Sport (vooral voetbal), vrienden, reizen, films en muziek"

  Persoonlijke vraag:

  "Waar ben je trots op bij elho?"

  Ik ben trots om te werken voor een groeiend, enthousiast bedrijf zoals elho. Het is altijd leuk om mensen te inspireren met nieuwe ideeën om hun huis huiselijk te maken en hen een elho gevoel te geven.

 • William Raphet sales representative France area East

  "Handbal spelen in competitie, natuur liefhebber, bergsport activiteiten"

  Persoonlijke vraag:

  "Wat geeft jou de grootste voldoening om met de klanten van elho samen te werken?"

  Ik waardeer met name de relatie met klanten die zijn aangesloten bij de "Elho filosofie' en waar de producten goed zijn geïntegreerd in hun tuincentrum.

 • Rebecca Rose sales representative United Kingdom

  "familie, huisdieren, piano, films, kerstmis, blij zijn"

  Persoonlijke vraag:

  "Wat geeft je het meeste voldoening in werken met klanten van elho?"

  Weten dat ik hen voorzie van mooie producten en dat ze goede service ontvangen van elho geeft mij veel voldoening. Ik verkoop een product dat ontwikkelt is om mensen blij te maken, ik ben onderdeel van een bedrijf dat mensen blij wil maken, in mijn dagelijks leven vind ik het ook fijn om mensen blij te maken. Het zijn de kleine dingen die het verschil maken en elho denkt na over elk klein detail van een product, dit is wat ik benadruk bij mijn klanten om te laten zien wat voor geweldig bedrijf we zijn. Dat maakt mijn klanten, elho en mijzelf blij!  

 • Stefanie Müller sales representative Germany

  "trends & ontwikkelingen, zon, films, lachen, vrienden ontmoeten, vakantie, shoppen"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom zou je elho aanbevelen aan je vrienden?"

  Wij zijn een geweldig team. We werken allemaal samen, helpen elkaar en geven elkaar feedback. De organisatie groeit elke dag. We hechten veel waarde aan duurzaamheid. Elho is continu in beweging, elk jaar brengen we geweldige nieuwe producten op de markt. Alles is goed georganiseerd en ik ben erg trots dat ik deel uit maak van het elho team.

 • Michael Krause sales representative Germany

  "familie (inclusief hond) en vrienden, films, hardlopen, snowboarden, reizen"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom voel je je prettig bij elho?" 

  Elho is een modern, dynamisch en innovatief bedrijf met een enthousiast team en geweldige producten die planten en hun eigenaren over de hele wereld blij maken. Ik ben erg trots dat ik deel uit maak van het elho team, dat maakt het makkelijk en leuk om het elho concept en de producten te delen met andere mensen.

 • Melek Keles sales representative Germany

  "familie & vrienden, genieten van het leven, hardlopen, strand, winkelen"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom voel je je prettig bij elho?"

  Het is geweldig om voor elho te werken. Elho is innovatief, dynamisch en groeiend. Het is werk is heel afwisselend en uitdagend, precies wat bij mij past!"

 • Claudio Furlan sales manager South Europe

  Rock music, tennis, cinema, animals, travelling around the world. Life is beautiful!

  Why do you feel comfortable at elho?

  Elho is a young and dynamic company with a very clear identity, superb quality products and great image. We surprise and inspire people all over the world and that makes me really proud of being part of the team.

  Which product of elho stands out for you and why?

  I am a great fan of the LOFT range: it’s a simple, colorful and very functional collection that has become one of Elho’s best-sellers in a very short time and a MUST HAVE for our customers.

 • Ralf Peters Commercial business analyst

  "Enthousiast, leergierig, voetbal (NWC, PSV), hardlopen, reizen, vrienden en familie, sociaal, hapjes en drankjes"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom voel je je prettig bij elho?" 

  De aandacht voor detail en kwaliteit in alle aspecten van de organisatie draagt bij aan een absoluut A-merk. het is prettig te werken in deze inspirerende en dynamische omgeving die je constant uitdaagt het beste van jezelf te laten zien. Tel daar een sterk teamgevoel en positieve energie bij op en je begrijpt waarom ik elke ochtend met plezier naar mijn werk ga. 

 • Emily van den Broek Junior account manager sales
 • Erik Roerarde Sales manager Asia Pacific

  “Family guy, bourgondisch leven, architectuur, vreemde culturen”

  persoonlijke vraag

  Waarom is elho volgens jou 1 van de leukste merken in Nederland?

  Made in Holland! Geweldig om zo een mooi Nederlands merk als elho internationaal te mogen vertegenwoordigen en het merk daarmee verder te brengen, letterlijk én figuurlijk. Dit samen met een zeer professioneel sales team en organisatie. Ook is het zó leuk om de elho producten in zoveel diverse markten bij onze klanten optimaal gepresenteerd te zien. En met ieder jaar de talrijke innovaties in de collectie ben ik ervan overtuigd dat dit succes alleen maar zal toenemen.