Sales

 • Benjamin Schömig account manager Germany

  "Tijd besteden met familie en vrienden, snowboarden, fitness"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom ga je met plezier naar je werk?"

  Werken voor elho betekent voor mij samenwerken met een geweldig team in een innovatieve organisatie. Ik hou ervan mijn klanten te inspireren met ons mooie assortiment en nieuwe klanten te overtuigen van ons succesvolle concept. Deze passie duurt nu al 6 jaar en er is nog geen einde in zicht.

 • Casper van de Sand account manager Benelux

  "Zon, zee, watersport, gezelligheid, muziek, hardlopen, optimist, genieten dus!"

  Persoonlijke vraag:

  "Wat geeft jou de grootste voldoening om met de klanten van Elho samen te werken?"

  De grootste voldoening krijg ik als ik klantbezoeken ga doen en ze mag adviseren over het beste assortiment en trends in een bepaalde periode! Omdat ik veel klanten bezoek word ik iedere dag geïnspireerd en verrast van wat er allemaal mogelijk is met onze fantastische producten. Verder vind ik het ook super om mijn klanten uit te nodigen op onze experience floor, waar ik ze kennis kan laten maken met alle innovaties voor het nieuwe verkoop seizoen.

 • Younes Tounssi sales representative Belgium

  "Passie voor jetskiën, voetbal, familie"

  Persoonlijke vraag:

  "Welke kernwoorden hebben jij en elho gemeen?"

  Jong en dynamiek zijn de kernwoorden die elho en ik gemeen hebben. Elke dag wil ik groeien met elho zoals de bloemen groeien in onze bloempotten. 

 • Franck Béthune sales representative Ile de France

  "Ju-jitsu, de franse keuken, Guns 'n Roses, duiksport, imkerij."

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom gaje met plezier naar je werk?"

  Ik vind het leuk om de juiste prducten te kunnen adviseren, zodat de klant het gevoel heeft dat hij een goede deal heeft gemaakt. 

 • Edgar Wellmann sales manager Middle Europe

  "Familie, tennis, voetbal, joggen, paragliding, motor rijden, bezoeken van nieuwe landen (vooral die met een hoop zon), ontmoeten van nieuwe en interessante mensen"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom ga je met plezier naar je werk?"

  Al ruim 10 jaar ben ik blij onderdeel te zijn van het fantastische elho team en ik geniet er elke dag van om nieuwe klanten te overtuigen van het succesvolle elho concept!

 • Gary Fisher sales representative United Kingdom

  "Familie man, muziek, auto's, voetbal, motorrijden, fun, liefhebben, enthousisast"

  Persoonlijke vraag:

  "Welk product van elho springt er volgens jou uit en waarom?"

  De Pure en Urban Loft collectie! Omdat het een tijdloos design is dat heel mooi gemaakt en afgewerkt is. Deze collectie zal elke tuin en elk huis verbeteren. En omdat ze er in veel mooie kleuren zijn, zelfs met lampen erin, zijn er oneinding veel mogelijkheden om ze te gebruiken. 

 • Ilse van Liempd account manager Benelux

  Ik ben nu 5 jaar werkzaam bij Elho als vertegenwoordigster. Elho is een bedrijf wat mij enorm inspireert en ik kan er enorm veel creativiteit in kwijt, dat motiveert mij steeds weer om er dat uit te halen wat erin zit. Elke keer weer is het een uitdaging om een klant tevreden te stellen en eventueel nieuwe klanten te werven.

 • Joachim Winkler sales manager Germany/Middle Europe

  "Actieve sporten, handbal, goed eten en koken, snelle rijder, grote liefhebben voor Frankrijk"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom voel je je prettig bij elho?"

  Ik hou van middelgrote bedrijven met een sterk internationaal merk en actieve eigenaren met veel enthousiasme - dit is precies wat ik ontdekte bij elho. Ik ben trots op het team, de producten en de concepten, waardoor het veel makkelijker maakt voor een verkoper om dit te communiceren naar onze internationale klanten. Ik hou van de kracht, de snelheid en de 'speciale' stijl van elho, daardoor voelt ik me prettig.

 • Louise Cross sales representative United Kingdom

  "impulsief, atletisch, outgoing, probleem oplosser, marathon loper, snelle prater, shopaholic"

  Persoonlijke vraag:

  "Welk product van elho springt er wat jou betreft uit en waarom?"

  Als ik naar de elho productgroepen kijk springt Loft er wat mij betreft uit. Het geeft de klant een unieke moderne pot en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten zodat ze in elke tuin passen.

 • Niek Ruland junior account manager

  "Hardlopen, radio-dj, Zuid-Amerika, Español, energie, ontdekken, doorzetten, winnen"

   Persoonlijke vraag:

  "Waar ben je trots op bij elho?"

  Een e-mail uit Zuid-Afrika, een foto van een winkelpresentatie in Chili en een telefoontje uit Dubai. Dagelijks zijn wij met het team bezig om het succesvolle elho concept over de hele wereld uit te rollen. Met een enthousiast team op de exportafdeling overtuigen wij met zoveel mogelijk inspiratie, passie en beleving mensen over de hele wereld van onze producten. Als onze partner uit bijvoorbeeld Colombia vervolgens laat weten dat onze producten erg succesvol zijn, geeft dat een kick. Trots op wederom een geslaagde introductie en een bijdrage te leveren aan het succes van elho!

 • Philip Noten sales manager Southern Europe and Non-EU Countries

  "Familie, sport , dieren, WOII , Azie"

  Persoonlijke vraag:

  "Waar ben je trots op bij elho?"

  Wat mooi om als puur Nederlands bedrijf onze prachtige producten aan de man te brengen in China , Zuid-Korea, Japan, Australie etc. Het is erg gaaf om te zien dat ons unieke concept overal succes heeft en we er met onze potten ervoor zorgen dat mensen extra genieten van het leven.

  Let’s go for the rest of the world!

 • Philippe Pette sales manager France

  Als manager is het voor mij elke dag weer een uitdaging om voor elho te werken en het bedrijf te vertegenwoordigen op de Franse markt. Onze positie als marktleider op de Europese markt, onze innovaties, marketingtools, service en beleid gericht op ecologisch meer verantwoorde producten, vormen voor onze klanten de sleutel van succes. De aanstelling van exclusieve verkopers zal onze verdere ontwikkeling consolideren, maar vooral onze klanten meer aan ons binden. 

 • Rainer Hampel sales manager Germany

  "Familie, jiu jitsu, tennis, (water)skiën, fitness, paragliding, motorrijden, nieuwe landen bezoeken, nieuwe en interessante mensen ontmoeten"

  Persoonlijke vraag:

  "Waaop ben je trots bij elho"

  Ik ben al meer dan 11 jaar een gelukkig lid van het fantastische elho team en ik heb er plezier in om elke dag nieuwe klanten te kunnen overtuigen van het succesvolle elho concept!

 • Sophie Malvaud account manager France area South

  "Dynamisch, autonoom, organiseren, uitdaging, ambitieus, vrijwilliger, team spirit, rennen, klimmen, skiën, duiken"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom ga je met plezier naar je werk?"

  Elke dag heb ik plezier in het werk met als doel om de tevredenheid van mijn klanten te bereiken. Elho is een dynamisch, internationaal bedrijf met een open geest dat elk jaar vele nieuwe vormen, kleuren en ook concepten aanbiedt om hogere winstgevendheid te bereiken.

  Wat ik leuk vind is om onze klanten een scala aan structuur binnen / buiten aan te bieden en alle presentaties te maken die onze klanten laten dromen en zo mijn klanten blij te maken.

 • Sophie Viane sales representative France area Nord

  "Generalist, reizen, sport zoals skiën of hardlopen, vrienden, familie, culinaire kunst, oenologie, nieuwe trend over de wereld"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom voel je je comfortabel bij Elho?"

  Elho is een dynamisch bedrijf waar het erg prettig is om te werken. Veel dingen worden georganiseerd om teamspirit te creëren. Seizoenen zijn verschillend, het bedrijf evolueert voortdurend, innovatie is de kern van het begrip "elho". Het is een bedrijf dat leeft! Het is door dit alles dat je je goed voelt bij Elho.

 • Tabe Vrieswijk sales manager Benelux
 • Mischa van der Linden Assistant project manager sales

  "Gezin & familie, sporten, vrienden, genieten van het leven, lekker eten & borrelen, loyaal, creatief"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom ga je met plezier naar je werk?"

  Ik ervaar het als een feestje om in zo’n mooie omgeving te mogen werken, een “open en licht” pand, mooie foto’s aan de muur en een geweldige “experience floor”. Iedere ruimte is gevuld met prachtige elho producten en mooie planten, wisselend per seizoen en thema. Overal zie je dezelfde “happy” en frisse uitstraling, daar word je vanzelf vrolijk van.  Ook de hele club vriendelijke en enthousiaste collega’s versterken dit gevoel.

  Het is heerlijk om te werken in een gezond en groeiend bedrijf dat steeds op zoek is naar verbeteringen op elk gebied, dat brengt een fijne dynamiek en prettige energie met zich mee. 

 • Thomas Schubert sales representative Germany

  "Sportief, huiselijk, genieten van het leven, ijverig, voetbal, sociaal, leuke muziek, ben zelfs een kleine DJ"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom ga je met plezier naar je werk?"

  Mijn werkplek is zeker. Samen zijn wij een grote familie. Er komen ieder jaar nieuwe klanten bij dus heb je iedere keer nieuwe opdrachten. Het is mooi tevreden klanten te zien. Al de nieuwe innovaties iedere jaar zijn ongelofelijk. Het is leuk een deel van de groei van de bedrijf te zijn.

 • Tobias Last sales representative Germany

  "Sport (vooral voetbal), vrienden, reizen, films en muziek"

  Persoonlijke vraag:

  "Waar ben je trots op bij elho?"

  Ik ben trots om te werken voor een groeiend, enthousiast bedrijf zoals elho. Het is altijd leuk om mensen te inspireren met nieuwe ideeën om hun huis huiselijk te maken en hen een elho gevoel te geven.

 • William Raphet sales representative France area East

  "Handbal spelen in competitie, natuur liefhebber, bergsport activiteiten"

  Persoonlijke vraag:

  "Wat geeft jou de grootste voldoening om met de klanten van elho samen te werken?"

  Ik waardeer met name de relatie met klanten die zijn aangesloten bij de "Elho filosofie' en waar de producten goed zijn geïntegreerd in hun tuincentrum.

 • Melek Keles sales representative Germany

  "Familie & vrienden, genieten van het leven, hardlopen, strand, winkelen"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom voel je je prettig bij elho?"

  Het is geweldig om voor elho te werken. Elho is innovatief, dynamisch en groeiend. Het werk is heel afwisselend en uitdagend, precies wat bij mij past!"

 • Claudio Furlan sales manager South Europe

  Rock music, tennis, cinema, animals, travelling around the world. Life is beautiful!

  Why do you feel comfortable at elho?

  Elho is a young and dynamic company with a very clear identity, superb quality products and great image. We surprise and inspire people all over the world and that makes me really proud of being part of the team.

  Which product of elho stands out for you and why?

  I am a great fan of the LOFT range: it’s a simple, colorful and very functional collection that has become one of Elho’s best-sellers in a very short time and a MUST HAVE for our customers.

 • Ralf Peters Commercial business analyst

  "Enthousiast, leergierig, voetbal (NWC, PSV), hardlopen, reizen, vrienden en familie, sociaal, hapjes en drankjes"

  Persoonlijke vraag:

  "Waarom voel je je prettig bij elho?" 

  De aandacht voor detail en kwaliteit in alle aspecten van de organisatie draagt bij aan een absoluut A-merk. het is prettig te werken in deze inspirerende en dynamische omgeving die je constant uitdaagt het beste van jezelf te laten zien. Tel daar een sterk teamgevoel en positieve energie bij op en je begrijpt waarom ik elke ochtend met plezier naar mijn werk ga. 

 • Emily van den Broek junior account manager export
 • Dorothee Maier merchandiser
 • John Podolski Sales representative United Kingdom

  "georganiseerd, loyaal, koken. familie, voetbal, motor racen, muziek, mijn twee honden"

  persoonlijke vraag

  "waarom ben je trots om bij elho te werken?"

  het is een hele goede organisatie dat meer dan 50 jaar ervaring heeft in het produceren van kunststof producten. We besteden zoveel aandacht en zorg aan elk product. Ik vind het leuk dat ik zo'n compleet pakket van indoor en outdoor bloempotten, waar wij ons onderscheiden in de kwaliteit die wij hier leveren. het grote aanbod van kleuren en nieuwe designs maakt het product geschikt voor elk huis! 

 • Paolo Danieli account manager Italy

  "nature, landscapes, hiking, people, music and capoeira"

  personal question:

  "What would you say to customers and consumer about elho?"

  Passion, specialism, fun and curiosity for our work are immediately recognizable in elho products, and our wonderful colours! The attention for the safeguard of our planet, using recycled raw material for production and packaging, the production of electricity through wind turbines and energy saving are some reasons that make me proud every day to be part of elho team!!

 • Liz Luhr merchandiser

  "I love my family and friends, arts and culture, interior design, nature and more"

  personal question

  "Why do you feel comfortable at elho?"

  It is a modern and innovative family company

  who value products in high and design.

  Customer oriented act. The Focus is not just only on marketing and visual merchandising, but also thinking green and support liliane fond.

  I am happy to work in the team, because it is a team!!!

 • Philippe Canonier sales representative France

  "Socializing , cooking ,good wine , surf , Rugby , cycling , travelling around the world , seaside , family and friends"

  personal question: 

  "Why do you feel comfortable at elho?"

  I have the opportunity to work for an international company which is a leader on the French market, and Elho provides high quality products: that’s a source at motivation for me. Moreover, I have many enthousiastic colleagues.

 • David Nicholson sales manager

  “My Wife, daughter, son, American Football (Go Broncos!), running, cycling, holidays”

  personal question 

  "Where are you proud of at elho?"

  On the day of my first interview with elho when I walked through the door I knew I wanted to work for the company. 

  " I knew I wanted to be part of the action! "

  The energy and enthusiasm in the building is electric, so inspirational for me to share the passion for this beautifully designed and carefully handcrafted elho range. Perfect for the UK market, something we can’t avoid falling in love with and enjoying as part of our homes.

 • Jordan Bénis sales representative
 • sergio rodriguez sales manager spain